Еволюция

12/11/2009 at 22:32:54 pm (Общи) ()

Имам традиция: като се напием с още един индивид, да бистрим еволюцията, вместо политиката. Малко е странно, защото накрая пак ги смесваме, но това не е важно. Важното е нещо друго – как еволюцията се оказва на 21-вия ни, току що започнал и още не опетнен с ядрени конфликти, век.
В началото бе тъмно и Господ се рееше. Създаде той земя, небе, светлина, всякакви треви и твари и си почина. Имаме свят – честито.
В началото бе бульонът – плаваше той, плацикаше се, вътре се сипеха всякакви метеорити, подобно подправките, които използвам когато готвя – и след един куп твари и комбинации се пръкна човекът.
Религията и науката не спорят, че ги има тварите со се човека. Сега кой над кого владее и кой кого управлява е политически въпрос, който ще засегнем към края на публикацията. Засега ни интересуват първообществата.
Първо правило – оцелей.
Второ правило – оцелей докато се размножиш.
Трето правило – размножи се в такова количество, че следващото поколение, да оцелее.
Четвърто правило – продължавай да сипеш генетически материал, за да може видът ти да е способен.
За целта – рибите хвърлят хайвера, той бива опрашен или както там се нарича, цветенцата сипят полени където сварят, зайчетата се плодят, мравешките кралици снасят потомство в стотици, от което две три мравчици стават царици… Имаме статистика: снесени: толкова, загинали: толкова, оцелели: толкова. Ако последните две цифри образуват положителна сума – видът е оцелял поне за малко.
Какво е общото между всичките? ЗАГУБИТЕ! Имаме естествени врагове и естествено намаляване на индивидите в десетки проценти! Не случайно мишките имат 20 дни бременност, котките 3 месеца, лъвиците 4 и така нататък – те имат естествени врагове и загуби! Да не говорим, че са ситни и често умират (без лъвовете де) А какво става с хората!? Плодим се когато искаме, колкото искаме и нищо не ни заплашва!! Замисляли ли сте, че един мъж може да има 350-тина деца годишно! (като сложим няколко дни да почерпи за първите)! Каква еволюция е това, какъв естествен подбор?! НИКАКЪВ!
Излиза, че за 10-тината хиляди години откакто ни има хомо сапиенсите, ние си действаме по изпитаната методика – едно си баба знае, едно си бае! Дай да се плодим, да не би случайно родът да изчезне, а после защо сме 7 милиарда, защо има криза и защо 15 годишното синче се чуди къде да се напие и с коя да си легне! Е как няма да се чуди – като сме му осигурили живот, в който до 20 години, почти няма за какво да мисли освен как да изпълни първичния зов на природата! После пубертет, после кризи, после не били разбирани! Просто нямат цел хората и всякакви такива неща като кръвно родство, продължаване на рода,  отглеждане на деца и т.н. са просто поредното закостеняло и неподлежащо на коментар схващане! Единственият начин да се реши проблемът е да се забрани раждането му по стандартната процедура – 9 месечна бременност и раждане. Да се осигури техника и болнични заведения, да се взима от всеки човек проба – яйцеклетка/сперма и когато поиска да има дете – да му се сглобява в инкубатор и толкова! Няма разглеждане на жените като инкубатори, няма бройкарство, няма неравенство. Защото сега какво се получава – имаме мъже, които бройкат мацки, имаме жени, които се чудят как да си вържат мъж, докато отгледат поколение. Ако една жена не се държи така – то тя е кучка. Ако се държи така – то тя не е третирана като човек (мъж). И защо – защото от мъжа не се очаква 9 месеца да се пази, за да отгледа здраво поколение – от него се очаква да обикаля и да си търси най-привлекателния обект за оплождане, а мацката да си седи вкъщи. Е благодаря много ама не сме I, II XIII век! Да живеят равноправието и еднаквите възможности! Излиза че най-разумният вид на планетата не може да предприеме нищо за собственото си неразумно разпространение. „Има само още един вид на тази планета, който действа по този начин и това са вирусите“ свободен цитат от Матрицата. В крайна сметка си е така – задължително е да си имаш отроче с твоята кръв, за да не вземе да се загуби случайно генома, да не би пък да се затрие човешкия род. А последствията от тези отрочета?! От това как на нашето гардже всичко му се позволява, защото си е наше и си е най-хубаво? Няма – „ОЦЕЛЯВАНЕТО“ преди всичко. Хора, опомнете се – оцелели сме преди доста време. Смятам, че е дошло време, в което да помислим как да се предпазим от пренаселването, което вече е факт. С оглед на ситуацията – за мен вече не е от първостепенно значение да се възпроизведа. Да – започва да звучи малко като Idiocracy, но си е точно така. Просто смятам, че трябва да се забрани свободната раждаемост – да се взимат клетчици от хората и под ножа. Какво е това – свободата в свободия превърнали, ама ха.. по Бай Тошово време така ли е било, а, а?! *усмивка*

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: