Ами това си е ситуацията…..

07/04/2010 at 13:00:42 pm (Общи)

Нека надзърнем в днешните информационни страници и да се насладим на това колко невероятно точно са уцелили състоянието на държавицата ни:
На първо място, класирано от редовните зрители на Къци и бате Енчо: „Системата за новите документи отново блокира“. Ще се въздържа от подробен анализ на новината. Ще наблегна само на фразите: „новите документи“ и „отново“…
Второ място, нашите редовни гости от Аха, Флиртче и Намериме провъзгласиха: „Длъжниците увисват без паспорти“. Надявам се да увиснат правилните длъжници на правилния клон, а именно – първия срещнат.
Трето място, заслужено от органите на реда: „Двама полицаи загинаха след челен удар с линейка“. Без подигравки тук. Вечна им памет на момчетата.
Четвърто, за което се обяви самият Чък Норис: „Борисов: СЛУЖБИТЕ ВЛЯЗОХА В РИТЪМ, АРЕСТИ ЩЕ ИМА НАВСЯКЪДЕ“ (заемката от Пратчет не е случайна). Абе вие кьорави ли сте, че да оставите скрипта, или каквото е там, така да подрежда страницата! Това е просто абсурд на абсурдите! Абе пълни… епитети! Общественици!!!
И накрая: „Четирима милиардери в България, Дамбовеца сред тях“. Да са ни живи и здрави со се Васил Божков начело…
Политическото положение на страната

Advertisements

има 1 коментар

  1. Джен said,

    Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето я плаща.. Какво да ти кажа, под табелките „Bulgaria“ отдавна съм казала „Надежда тука всяка оставете“ да напишат. Има къде къде по-големи драми от нескопосани сайтове със зле подредени новини….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: