Наръчник за wannabe-убийци и изнасилвачи (източник: WebCafe, автор: Хю Хефнър)

29/07/2011 at 8:43:24 am (Крадени, Общи)

ТОЗИ ТЕКСТ Е КОПИРАН 1:1 ОТ WEBCAFE:
http://www.webcafe.bg/id_836140513_Narachnik_za_wannabe-ubiytsi_i_iznasilvachi
Дата на достъпване на линка: 29.07.11 г.

За разлика от Джак Изкормвача не е нужно да се придържате единствено към проститутки. Вие може да разполагате със всички  жени, които попаднат в полезрението ви. Някои от тях пият и взимат наркотици, което е достатъчно основание за изнасилване и убийство, но дори и да не е –  няма никакво значение.

Запомнете, ако няма достатъчно пияни или надрусани субекти около вас, достатъчно е просто да си набележите жена, която отпива от бутилка алкохол, това е също толкова осъдително. За вашето оправдаване има достатъчно медии, които ще омаловажат жертвата ви до такава степен, че тя да бъде приравнена до обикновена хлебарка.

Полицията не би си мръднала пръста, за да открие предполагаемия убиец на една премазана хлебарка, нали така? Дори и жертвата да има приятели и семейство, които да окажат силен обществен натиск – няма място за тревога! Винаги ще се намери  едни дежурен клошар/циганин, който ще е виновен и ще бъдете реабилитиран.

Свободни сте да осъществите всичките си фантазии и желания, каквито и да са те! Дори да не искате да убивате, може да изнасилвате. Опитът за изнасилване не е престъпление. Дори не сме сигурни, че изнасилване съществува.

Така че може да го практикувате, колкото си искате и ако все пак осъществите опита и той се превърне във фактическо изнасилване, как жертвата ви ще докаже, че не е доброволно? Никак. Особено ако е пияна и не може да окаже съпротива.

А и вашата дума е къде-къде по-тежка от нейната. Достатъчно е да сте се сваляли в заведение или просто да сте й досаждали. Дори и да се увлечете и да й нанесете сериозни телесни повреди, не се отчайвайте! Винаги може да кажете, че нейните предпочитания са за сексуални практики от типа „по-така“. Когато успеете да й запушите устата, без да я задушите, тя практически не е казала „не“, нали така?

А ако й се изплъзне тази отрицателна частица, „не“ значи „да“. Това ние много добре го знаем!

И да не успее да оживее след вашата интервенция сме наясно (както и властите между впрочем), че това е било неумишлено и тя е убита по непредпазливост, вие просто сте искали да я изнасилите, тя е починала от задушаване, при опитите ви да й запушите устата или евентуално под тежестта ви. (Ако сте сто кила да речем, а тя е 45 кила мокра…)

Ами така де, не се е пазила = непредпазливост… Винаги може да оставите жертвата си в храстите в безпомощно състояние или направо мъртва, а вие да се приберете, за да си спестите неудобството. Все ще мине някой, който ще довърши започнатото от вас. Това е абсолютно приемливо за всички.

Вие – като насилник, ще сте по-жертва от убитата. Освен всичко до тук, сега има и промоция:

Ще станете звезда!

Ако правите секс с жена и след това тя умре, си е чиста дарба. Не всеки го умее! Има специален журналист, който ще уреди участието ви в шоуто си, защото няма какво да се заблуждаваме – вашата съдба е много по-тежка от нечия мъчителна смърт.

Най-добрата стратегия е да отидете на почивка и след 10 дни напрегнато издирване, да се завърнете драматично на бял кон.

Въобще каквито и глупости да сътворите, може да сте уверен, че няма да ви се търси никаква отговорност. Със сигурност службите за сигурност ще надробят още по-големи глупости и от вашите.

А уважаемият Министър на вътрешните работи ще заключи: Това да е за урок на младите!

ТОЗИ ТЕКСТ Е КОПИРАН 1:1 ОТ WEBCAFE:
http://www.webcafe.bg/id_836140513_Narachnik_za_wannabe-ubiytsi_i_iznasilvachi
Дата на достъпване на линка: 29.07.11 г.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: